Μελισσοκομία - για την Κηρήθρα

Η κηρήθρα «χτίζεται» από τις μέλισσες εργάτριες με φυσικό κερί και είναι στην ουσία το μέρος μέσα στο οποίο αναπτύσσεται το μελίσσι και αποθηκεύεται το μέλι. Αποτελεί το πιο νόστιμο φυσικό γλυκό.

Τρώγεται ως έχει οποιαδήποτε στιγμή και σε όποια ποσότητα επιθυμεί ο χρήστης. Στο τέλος μένει στο στόμα το φυσικό κερί (παρομοιάζεται με τσίχλα) του οποίου η κατάποση ενδείκνυται για άτομα που έχουν έλκος στομάχου ή άλλα στομαχικά προβλήματα, καθώς το κερί της μέλισσας είναι γνωστό για τις επουλωτικές του ικανότητες.