Ο Ξενώνας μας - Βίλα Δράκεια

Η βίλα Δράκεια αποτελείται από 2 κτίσματα, το διώροφο κυρίως κτίριο και μία αυτόνομη γκαρσονιέρα. Στον επάνω όροφο του κυρίως κτιρίου υπάρχουν 4 δίκλινα δωμάτια και 1 τρίκλινο, κάθε ένα από τα οποία έχει το ατομικό του μπάνιο. Στον ίδιο όροφο υπάρχει επίσης μια κοινόχρηστη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα οικιακά σκεύη διαθέσιμη προς χρήση σε όλους τους φιλοξενούμενούς μας. Στον κάτω όροφο βρίσκεται το άνετο καθιστικό με το αυθεντικό πηλιορείτικο τζάκι.

Η αυτόνομη γκαρσονιέρα που βρίσκεται στον αύλιο χώρο της βίλας διαθέτει τζάκι, μπάνιο, τη δική της κουζίνα και εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν έως τρία άτομα. Στον αύλιο χώρο της βίλας υπάρχει επίσης πέτρινο παραδοσιακό barbeque διαθέσιμο σε όλους τους φιλοξενούμενούς μας.

Παλαιότερα η βίλα αυτή ήταν το διώροφο αρχοντικό της οικογένειας Κουμούτση, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε σύμφωνα πάλι με το αρχικό παραδοσιακό ύφος του οικήματος. Τα υλικά που κυριαρχούν στο χώρο είναι η πέτρα και το ξύλο. Τα ξύλινα σκαλιστά ταβάνια, η πέτρινη πελεκητή βρύση, η πλακόστρωτη αυλή και ο εξωτερικός πέτρινος φούρνος είναι κάποια από τα στοιχεία που δίνουν ξεχωριστό χρώμα και ύφος στο χώρο. Μοναδικό χαρακτηριστικό όλων των χώρων της βίλας είναι η εκπληκτική θέα τόσο προς το βουνό των Κενταύρων όσο και προς τη θάλασσα του Παγασητικού.

. Παραδοσιακό κατάλυμα κατηγορίας 2 κλειδιών
. Ιδανικό κατάλυμα για αυτούς που θέλουν να νιώσουν ότι έχουν το δικό τους εξοχικό στο Πήλιο
. Ιδανικός τόπος διακοπών τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι
. 15 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου
. 15 λεπτά από τις παραλίες της Αγριάς
. Χωρητικότητα: έως 15 άτομα
   Από 15/10 έως 30/04 -> 190 Euro / ημέρα
   Από 01/05 έως 14/10 -> 125 Euro / ημέρα
   Από 4 διανυκτερεύσεις και άνω υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής

. Διαβάστε περισσότερα για το ΧΩΡΙΟ ΔΡΑΚΕΙΑ

Επικοινωνία - Κρατήσεις

Villa Drakia
Υπεύθυνη Κρατήσεων:
Κουμούτση Αικατερίνη Αναστασία
τηλ. (0030) 24280-92610
κινητό (0030) 6972183116
email: koumoutsi@hotmail.com

Πώς θα μας βρείτε

1ος τρόπος: Από τον Βόλο ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο προς την Αγριά. Μέσα στο χωριό της Αγριάς θα δείτε τη σχετική πινακίδα προς Δράκεια.

2ος τρόπος: Από τον Βόλο ανεβαίνετε στα Χάνια και εκεί θα δείτε τη σχετική πινακίδα προς Δράκεια.
κάντε κλικ εδώ να διαβάζετε περισσότερα για το χωριό και τις δραστηριότητες